Hoera De Lichtkring is jarig!

Op zaterdag 3 september hopen wij met alle gemeenteleden en de wijk het 25-jarig bestaan van onze kerk te vieren. U bent dus van harte uitgenodigd om dit feest met ons mee te vieren en langs te komen voor een drankje en een stuk gebak. Van 11:00 tot 16:00 zijn er tal van activiteiten die voor jong en oud worden georganiseerd. Zo worden er workshops en sport- en spelactiviteiten voor de jeugd georganiseerd. Ook is er een taartbakwedstrijd en een springkussen. Dit wordt in samenwerking met Ikids gedaan. Op de dag zelf is er ook sprake van samenwerking met Winkeliersvereniging Emiclaer. Het programma vindt u hieronder of in het pdf bestand: Programma 25 jaar De Lichtkring.


Programma:

programma

Activiteiten zijn vrij toegankelijk voor een ieder. Opgeven voor activiteiten waarbij dat nodig is kan op de feestdag zelf. De activiteiten vinden plaats in en rond de kerk, Laan naar Emiclaer 1.

Donderdag 1 september vindt er van 20:00 tot 21:30 een avond van gebed plaats. Het thema van deze avond is vrede voor de wijk. Iedereen is van harte welkom om hier naartoe te komen.

Voor vragen kunt u mailen naar 25jaardelichtkring@gmail.com.

Tot ziens op zaterdag 3 september!